LUCHTDESINFECTIE

Speciaal voor scholen hebben wij een krachtig model 
dat maar liefst een CADR van 950m³/H kent - onze Qapp 15
"Quality Air Products"
De Qapp 15 is de perfecte oplossing voor luchtdesinfectie van de 
binnenlucht in grote ruimtes om fijnstof, pollen, en virussen op te ruimen.

QAPP maakt slecht 
geventileerde ruimtes veiliger

De kern van de K15 zijn dubbele HEPA 14- en koolstoffilters. Deze filters vangen 10x de deeltjes van een HEPA 13-filter! Aanpasbaar aan elke situatie; de Qapp 15 heeft 4 verschillende standen die de omringende lucht binnen enkele seconden ontsmetten.

10x effectiever dan HEPA 13

Twee koolstofcomposiet HEPA 14 filters werken samen met de dubbele centrifugale inlaatventilatoren om deeltjes, geuren en 99,995% van de ziekteverwekkers in de lucht op te vangen.
HEPA - "High Efficiency Particulate Air"

Hoge aanvoer van schone lucht

Ondanks zijn kleine vormfactor heeft de Qapp 15 een uitzonderlijk hoge luchtafgiftesnelheid (CADR) van maximaal 950 m3/h.

ultra stil

De Qapp 15 ​is verrassend stil bij normaal gebruik. Met zijn 4 standen is de Qapp 15 ontworpen om te ontsmetten zonder afleiding te veroorzaken.

GEBRUIKSVRIENDELIJK DISPLAY

Ziekteverwekkers, deeltjes en geuren blijven hangen in slecht geventileerde ruimtes. Ademen, praten en hoesten kunnen ziekteverwekkers verspreiden (zoals griep of coronavirus) via de vorming van aërosolen of druppeltjes, die kunnen meer dan een uur in de lucht blijven

1. Automatische

In de automatische modus gebruikt de Qapp 15 intelligente deeltjesdetectie om de luchtkwaliteit te detecteren en past de ventilatorsnelheid automatich aan om effectief  verontreinigingen te verwijderen terwijl de luchtkwaliteit via de LED-indicator wordt getoond.

2. Handbediening

De handbediening biedt volledige controle en stelt u in staat om de bedrijfsparameters aan te passen aan, vooriedere situatie Navigeren via het eenvoudige digitale display om de ventilator snelheden te selecteren, duur en lichtstanden.

3. Turbo stand

Turbo-modus draait beide centrifugale inlaatventilatoren op topsnelheid, waardoor de reiniging aanzienlijk wordt versneld. De luchttoevoer (CADR) is hierbij 950m3/h, 
verontreiniging wordt sneller en effectiever verwijderd.