Qapp 8 Luchtdesinfectie 

Virussen, bacteriën of schimmels in de lucht: ze zijn er altijd. Maar ze worden pas een probleem wanneer ze infecties overdragen. En precies dat gaan wij tegen. Wij staan garant voor gezonde, virusvrije lucht.​ De Qapp 8 desinfecteert binnenlucht met behulp van UV-C licht, een actie koolstof en HEPA-filter en anions (10,000,000/cm³).

De realiteit is dat gifstoffen, allergenen, virussen en bacteriën in de lucht rondzweven wanneer je binnenshuis bent. Die onzuiverheden kunnen niet alleen uw comfort beïnvloeden, maar ook uw gezondheid. 

Vooral tijdens de koudere maanden vormen geforceerde hitte en gerecyclede lucht gezondheidsrisico's als ze ongefilterd zijn.

QAPP 8 luchtsterilisators zijn gebaseerd op de luchtreinigingstechnologie van het International Space Station (NASA). 

Omdat de geavanceerde gepatenteerde technologie van triliros het luchtdesinfectie- en zuiveringsvermogen aanzienlijk verbetert, zijn ze een nieuwe generatie luchtsterilisatoren die een mens-machine coëxistentie kunnen realiseren. 

Toepasbaar op alle binnenscenario's, zoals thuisruimte, commerciële ruimte, openbare ruimte en industriële ruimte, kunnen ze effectief formaldehyde en stof in het binnenmilieu verwijderen en schadelijke elementen zoals virussen en slechte bacteriën efficiënt doden. 

Luchtbevochteraar

DE QAPP 8 is tevens uitgerust met een luchtbevochtigingssysteem om het vochtgehalte in de ruimte op pijl te houden voor een gezonde leefomgeving.

Sterilisatiepercentage 99.99% 

Geïnitieerd door NASA over sterilisatie van ruimtevaartuigen
Hydroxyl Molecuul Technologie

FILTERS WISSELEN

- De Qapp 8  heeft 5 filters in de machine, het eerste filter is een voorfilter, deze kan je 2x p/mnd. reinigen door uit te spoelen. Vervangen is niet nodig zolang dit filter niet beschadigd raakt.

- Het 2e & 3de filter is een 'Cold Touch' koolstoffilter + Honingraat actief koolfilter, elke 2 mnd. reinigen met een stofzuiger.
 

- Het 4e & 5de filter is een antibacterieel katoenen filter + HEPA-filter. Vermijd directe blootstelling aan brandend zonlicht.  
Om de 2 maanden schoon te maken.

- 6 & 7 op de afbeelding met filters zijn twee ingebouwde elementen en hoeven NIET gereinigd te worden.
 
- De 2e en 3e filters zijn niet wasbaar, stel voor om ze elke 9 maanden te vervangen. Afhankelijk van de luchtkwaliteit van de gebruiksomgeving, kan een filter langer worden gebruikt als de lucht in de gebruiksomgeving schoon is.

Het blauwe filter van het waterreservoir dient 1x per jaar te worden vervangen.

PRODUCT INFORMATIEBLAD

Wilt u alle opties van onze luchtdesinfectie apparaten naast elkaar zien om een goede afweging te maken welk model voor u geschikt is, klik dan op onderstaande link om de PDF te downloaden

KLIK HIER VOOR HET PDF document

24/7 uur beschermd tegen virussen en bacteriën 
zonder gebruik te maken van c​hemicaliën

VEELGESTELDE VRAGEN

Start luchtdesinfectie vóór je een ruimte binnengaat

Met onze handige App. zet je het desinfectieapparaat vooraf aan zodat het zijn werk kan doen en je bij binnenkomst van de gewenste ruinte gevrijwaard bent van virussen en andere ongezonde stoffen die in de binnenlucht aanwezig zijn.

Bomen planten

Voor elk verkocht apparaat planten wij in samenwerking met VIRIDI AIR, ergens in Nederland een luchtzuiverende boom om ook de buitenlucht te helpen zuiveren.

Overal inzetbaar

DISCLAIMER: Qapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne, hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

Quality Air Products
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

info@Qapp-air.eu

KvK ​75732114
IBAN ​NL72 INGB 0008 9953 77
BTW ​NL002401123B14