De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ionen zijn elektrisch geladen deeltjes. Ze ontstaan doordat er aan een molecuul of atoom een negatief geladen deeltje, een elektron, wordt ontnomen of toegevoegd. Technisch gesproken is ionisatie dit proces waarbij een atoom of molecuul uit ongeladen toestand een elektron kwijtraakt of er een bij krijgt en als gevolg daarvan verandert in een ion. Ionisatie is geen spontaan proces, maar wordt met energie opgewekt.

Ionisatie is gericht op het maken van positieve en negatieve ionen. Ionisatie zorgt voor een gezonder binnenklimaat doordat ionen reageren met zwevende verontreinigingen. Ionisatie luchtreinigers reinigen de lucht door ervoor te zorgen dat verontreinigingen samenklonteren. Deze clusters kunnen vervolgens makkelijk uitgefilterd worden met een HEPA filter of statische collector. Het voordeel van de statische collector van de Lightair ionisatie luchtreiniger ten opzichte van een luchtreiniger met HEPA-filter is dat u geen dure filters hoeft te vervangen, maar de collector gewoon eens in de 1-2 weken onder de kraan afspoelt.

Vooral mensen met gevoelige luchtwegen of astma hebben vaak minder klachten bij het verblijf op plaatsen waar de lucht veel ionen bevat, zoals bijvoorbeeld in de bergen. Vooral negatieve ionen zijn bevorderlijk voor het welbevinden en de gezondheid. De Franse natuurkundige J. Bricard was de eerste in de jaren 50 die de relatie zag tussen de elektrische staat van de lucht en microvervuiling. De natuurkundige wet van Bricard is simpel: een lage concentratie van negatieve ionen in de lucht staat gelijk aan vervuiling. Een hoge concentratie negatieve ionen staat gelijk aan gezonde lucht.

Negatieve ionen komen ons lichaam binnen via onze huid en longen en worden door ons bloed vervoerd door ons hele lichaam. Onderzoeken hebben aangetoond dat negatieve ionen astma en hooikoorts klachten verlichten. Negatieve ionen verminderen winterdepressies, vermoeidheid en hoofdpijn zonder de bijeffecten die medicijnen voor deze zelfde klachten kunnen hebben. Omgevingen rijk aan negatieve ionen stimuleren productiviteit, concentratie en verminderen kans op fouten. Negatieve ionen voorkomen verzuring van het bloed, veroorzaakt door het verlies van elektronen. Een omgeving die rijk is aan negatieve ionen verbetert dus het afweersysteem van het lichaam en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Negatieve ionen hebben ook een positief effect op onze stofwisseling. In het algemeen verhogen negatieve ionen de toevoer van zuurstof naar de hersenen. Dit resulteert in een hogere alertheid, minder slaperigheid en meer mentale energie. Negatieve ionen beïnvloeden ons vermogen om zuurstof te absorberen en te benutten.

Negatieve ionen hebben een bewezen positief effect op:

  • Astma, allergieën en andere luchtwegaandoeningen

  • Migraine hoofdpijn, vermoeidheid en slaap: het inademen van negatieve ionen reguleert de productie van serontine in de hersenen. Een teveel aan serontine veroorzaakt migraine hoofdpijn, vermoeidheid en zorgt voor een slechtere nachtrust.

  • Depressie: een behandeling met negatieve ione bleek effectiever tegen depressie dan anti-depressiva medicijnen, zonder de bijeffecten die deze medicijnen vaak hebben

  • Concentratie

  • Brandwonden: negatieve ionen stimuleren herstel van brandwond patiënten.

  • Huidverzorging en rimpels: negatieve ionen versterken collageen en stimuleren de doorbloeding voor een soepele huid en een vermindering van rimpels.

De omgevingsomstandigheden worden niet gewijzigd door de werking van de QAPP luchtdesinfectie apparaten. Verandert de temperatuur of relatieve vochtigheid niet.

Airconditioning behandelt de lucht alleen thermisch, het koelt of verwarmt. De hydroxyltechnologie van MediQapp verbetert de luchtkwaliteit en "desinfecteert" de binnenlucht en oppervlakken van uw huis, kantoor of welke ruimte dan ook.

De Qapp luchtdesinfectie apparaten zijn volledig onschadelijk voor mens, plant en dier. Verbetert de luchtkwaliteit en vermindert de overdracht van ziekteverwekkers door ze uit de omgevingslucht en op oppervlakken te verwijderen. Mensen en dieren zijn geëvolueerd met hydroxylen in de natuurlijke omgeving. In natuurlijke ruimtes zoals bossen, oerwouden of bergen zijn er veel grotere hoeveelheden hydroxyl.

Ja, dit soort centra zijn degenen die het meest om gezondheid geven, in feite is deze technologie al te vinden in veel gezondheidscentra, klinieken, ziekenhuizen, professionele consultaties, enz.

Met Qapp kunt u binnenshuis hygiënische omstandigheden handhaven, waardoor de overdracht van bacteriën en virussen wordt verminderd. Momenteel wordt deze technologie ook gebruikt in openbare instellingen over de hele wereld, omdat verwacht wordt dat deze een actieve rol zal spelen bij het aanzienlijk verminderen van de aanwezigheid van virussen en andere pathogenen.

De Qapp luchtdesinfectie apparaten werken door het genereren van een kettingreactie die het hoogste punt bereikt in 4 uur, vanaf dat moment wordt aanbevolen om de apparatuur constant aan te laten staan ​​om deze schone atmosfeer te behouden.

De apparatuur verbruikt heel weinig, het verbruik is praktisch onmerkbaar. Als de apparatuur het hele jaar door 24 uur per dag aanstaat, blijkt uit een onderzoek dat het maximale verbruik minder dan € 2 bedraagt.

Qapp luchtdesinfectie apparaten zijn in minder dan 15 minuten effectief gebleken voor virussen en andere vernevelde pathogenen in ruimtes van 30 tot 60m2. De standaardtijd bij vergelijkbare apparaten is 4 uur binnen een ruimte tot 50 m2. Bij veel vervuiling kan het nóg langer duren. Als de kamer eenmaal is "schoongemaakt", blijft dit echter zo zolang het apparaat in werking is.

U zult merken dat de kwaliteit van uw binnenlucht is verbeterd, het is 'frisser' en er zal een merkbare vermindering van geurtjes zijn.

Afhankelijk van het gekochte unitmodel, kunt u de sensoren in de apparatuur controleren op zowel VOS als deeltjes in de lucht. U kunt ook verbinding maken met de mobiele applicatie om een ​​exacte aflezing te maken van de parameters voor de omgevingskwaliteit die door uw Qapp luchtdesinfectie apparaten worden geleverd.

Ionen kunnen niet worden gedetecteerd door de menselijke neus. Afhankelijk van het gekochte model kunt u echter, als u uw neus dicht bij de luchtuitlaat van het apparaat houdt, de gebruikte olefinebasis ruiken, zoals een citroengeur of een frisse geur die lijkt op de geur van waterstofperoxide.

Deze geur is alleen waarneembaar net buiten de apparatuur.

Het apparaat produceert maximaal tussen de 12-30 (dB) op één meter afstand op de laagste stand, da's minder geluid dan een laptop.

Hydroxyl-technologie is stil, het heeft ook een nachtmodus waarbij het geluidsniveau met bijna de helft wordt verminderd en er geen indicatielampjes branden.

Qapp luchtdesinfectie apparaten elimineert schimmels en deeltjes die mogelijke veroorzakers zijn van allergische aandoeningen, dus de verbetering van de symptomen bij mensen met allergieën of aandoeningen van de luchtwegen is opmerkelijk.

Veel van de klanten die het hebben gekocht, hebben grote verbeteringen gemeld bij verschillende soorten allergieën en aandoeningen van de luchtwegen.

In feite zijn er verschillende onderzoeken die de concentratie van hydroxylen in verband brengen met verbeteringen bij ademhalings- en allergische aandoeningen.

Het filter dient om de 8 tot 9 maanden vervangen te worden. Tussendoor kan het filter gestofzuigd en afgespoeld worden.

PLAATS NOOIT EEN NAT FILTER TERUG IN HET APPARAAT!

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen, laat het ons weten en stuur een e-mail via onderstaand e-mailadres.

Quality Air Products
Van Leuffenpad 21
3401 XZ IJsselstein
Netherlands

info@qapp-air.eu

KvK ​75732114
IBAN ​NL72 INGB 0008 9953 77
BTW ​NL002401123B14